ROMANTIČNI RESTORAN U BEOGRADUBeograd je grad novih početaka. Grad isceliteljskih moći. Grad sa dušom. Grad romantke.

Beograd je grad misterije, tajni, bogate kulture i fascinantnog nasleđa. Svaka ulica i svaki kutak prestonice evociraju uspomene grada i stvaraju energiju koja nosi svakoga ko kroči na ulice Beograda. Od svih epiteta koje možemo vezati za Beograd, jedan koji se najviše ističe i nameće jeste epitet grada romantike.

ROMANTIČNI RESTORAN U BEOGRADU – ROMANTIKA NA USTA ULAZI

Beograd nije samo grad bogate istorije, tradicije i burne prošlosti. Beograd je prepoznatljiv i po svojoj gastronomskoj ponudi. Put do naših srca je naravno preko stomaka – i niko to ne zna bolje od Srba. Beograd je raj za svakoga ko voli da jede i uživa u kvalitetnoj kuhinji. Srbi su zapravo pravi umetnici kada je hrana u pitanju.

Da li postoji zemlja sa bogatijom gastronomskom ponudom od Srbije? Od tracionalnih jela, preko turskog uticaja do moderne mediteranske kuhinje, u Srbiji nikada nećete ostati gladni.

Srbi godinama sve veću pažnju pridaju detaljima pri kuvanju, služenju i serviranju jela. Srpska kuhinja se uzdigla do forme umetnosti!

Postoji toliko mnogo regija u našoj zemlji od kojih svaka pruža pravo, jedinstveno gastronosmko bogatstvo. Ističe se značaj i ritual svakodnevnih nabavki svežih sastojaka na lokalnim pijacama koje snabdevaju restorane u Beogradu najkvalitetnijim sirovinama.

Kao i u drugim zemljama, kvalitet i ponuda hrane se razlikuju od regije do regije, ali sveobuhvatnu ponudu najraznovrsnijih jela svakako pronalazimo u Beogradu koji se nameće kao Meka gastronomske scene Srbije.

ROMANTIČNI RESTORAN U BEOGRADU – ROMANTIČNO VEČE U RESTORANU TERMINAL

Šta čini jedan restoran romantičnim? Za romantično veče u restoranu, sve je u detaljima.

Romantični restoran u Beogradu ističe se širokom gastronomskom ponudom koja obuhvata srpske specijalitete, internacionalnu kuhinju i „fine dininng“ iskustvo.

Dok je hrana bitna, detalji poput osvetljenja, muzike, usluge, dekoracije, postavke stola, su male stvari koje doprinose celokupnom ambijentu romantičnog restorana i od presudnog su značaja.

Kombinacijom svih ovih elemenata, osoblje restorana Terminal prilagođava sve individualne potrebe gostiju i ispunjava sva njihova očekivanja kada je u pitanju organizacija romantične večeri u restoranu.

Prema rečima osoblja restorana Terminal, za savršeno romantično veče bitni su detalji, toliko neprimetni ali savršeno sprovedeni koji doprinose da fokus bude na Vašem partneru/partnerki a da sve ostalo u tom trenutku izbledi. Nenapadne boje i prigušeno svetlo prave idealnu romantičnu atmosferu za organizaciju romantične večeri.

Osoblje restorana Terminal ističe I da je udaljenost stolova od presudnog značaja. Bitno je da je dvoje ljudi dovoljno blizu toliko da mogu nesputano da komuniciraju jedno sa drugim, ali opet dovoljno daleko kako im se laktovi ne bi dodirivali što bi doprinelo iluziji skučenog prostora.

Konobari I ostalo osoblje romantičnog restorana takođe igraju ključnu ulogu u organizaciji romantične I magične večeri. Zadatak ugostitelja je da brzo proceni na osnovu iskustva šta gosti žele sa menija. Konobar bi trebao biti uslužan I dovoljno prijatan ali bez intimiziranja sa gostima. Trebalo bi im dati prostora.

Usluga je primarna kada je u pitanju romantično veče u restoranu. Ukoliko imate konobara koji Vas celo veče uslužuje sa najukusnijom hranom, najkvalitetniji vinom, obezbeđuje Vam komfor da se posvetite partner ili partnerki, to je sama esencija romantike.

Suptilna kombinacija energije, muzike, osvetljenja, hrane, vina I usluge kreiraju savršeno romantično veče koje odiše luksuzom. Pored velikog izbora najkvalitetnijih vina, u restoranu Terminal se možete opredeliti I za šampanjac koji simbolizuje raskoš.

Romantični restoran u Beogradu nudi dovoljno privatnosti za parove koji žele da se osame ali I dovoljno gužve koja doprinosi atmosferi romantičnog restorana.

Prelep pogled je svakako plus, što je jedan od akcenata restorana Terminal koji gleda na velelepno zdanje najvećeg pravoslavnog Hrama.

Zamislite muziku oko Vas…dovoljno glasnu da popuni prazninu trenutka, ali I dovoljno blagu da dopusti osluškivanje glasova, smeha I sudaranja čaša u restoranu. A za odžavanje atmosfere romantične večeri pobrinuće se osoblje restorana Terminal.

smrtovnice
osmrtnice livno
osmrtnicama


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


ocenite nas
Dostava Poruči odmah
Copyright 2014 - 2024 © Terminal | Optimizacija sajta - WBS